Kickboksing

Intro.
Hos oss kan du trene både tradisjonell kickboksing og K1/lowkick. Vi kjører fellestimer med alle nivåer på samme trening. Når du starter hos oss trener du derfor med folk som er nybegynnere som deg, drevne og de virkelig gode utøverene som også konkurrerer. Om du skal starte eller akkurat har startet er dette bra ettersom vi pleier å hjelpe hverandre under treningene til å bli bedre. De som har holdt på lengre kommer gjerne med tilbakemeldigner osv for felles å heve nivået. På trening er vi et lag og det er vanlig kotyme at de flinkeste fører deg opp til et høyere nivå. Dette er en essensiell del av hva som gjør kickboksing og generelt alle kampsporter så unikt.

På kickboksingtrening hos oss møter du folk i alle aldre men majoriteten nok ligger på ca 20 år.

Slik foregår en kickboksingtrening i praksis.
Vi pleier først å varme opp med øvelser relatert til teknikker. Dette er ofte parrøvelser som er designet for å øke kroppskoordinasjon, reflekser, forståelse for «kickboksinggamet», forsvar eller angrep. Etter oppvarming gjør vi øvelser for å forbedre der vi trenger det mest. I kickboksing følger vi ikke et pensum men ser an hver enkelt person på trening og hever nivået. Om du skal gå kamp eller tilsvarende kan det hende du får litt andre oppgaver. Vi sparrer også en del og her varierer vi hvem som går mot hverandre etter erfaring naturlig nok.

Konkurranseteam
Om du ønsker å konkurrere kan du henge deg på competition team som består av ca 8 sultne ulver.

Familiegym.
Vi er generelt et familievenlig gym, noe som betyr av om vi beholder oss retten til å si opp medlemskap til personer som under noen omstendigheter skulle opptre uønsket både på gymet, men også «sivilt». Du skal vite at du kommer til ordentlige folk når du eller noen i familien din trener hos oss. Vi er en idretsforeing, ikke et firma.

Slik blir din første trening.
Om du kommer fra et annet gym og har trent fra før så vet du hvordan det foregår, du er alltid velkommen på besøk. For deg som er ny og ikke har eget utstyr så kan du låne det du trenger av oss da vi har låneutstyr i de fleste størrelser. Du bør ta med tannbeskytter eller så kan du kjøpe en av oss i resepsjonen til 50kr. Du får utlevert hansker og leggbeskyttere til din prøvetime. Det blir tatt hensyn til at det er din første time så du vil ikke bli kastet ut i det vanskeligste med en gang naturlig nok. Med tiden vil intensiteten på treningene naturlig øke etterhvert som du blir mer og mer herdet og flinkere i sporten.

Lakxsan og David

Hei vi heter Laksan og David og er instruktører i kickboksing her på Ryen Kampsport. Du vil enten møte en av oss, eller begge to samtidig på kickboksingtimene. 

Om du er ny og skal på din første trening kan du gjerne huke tak i en en av oss før timen så hjelper vi deg med låneutstyr.