Kickboksing


Hos oss kan du trene både tradisjonell kickboksing og K1/lowkick. Vi kjører fellestimer med alle nivåer på samme trening. Når du starter hos oss trener du derfor med nybegynnere, drevne og de virkelig gode utøverne som også konkurrerer. Vi hjelper hverandre under treningene til å bli bedre. Vi trener som et lag og det er vanlig at de flinkeste fører de nye opp til et høyere nivå gjennom å gi tilbakemeldinger. Dette er en essensiell del av hva som gjør kickboksing og generelt alle kampsporter så unikt.

På kickboksingtrening hos oss møter du folk i alle aldre. 

Slik foregår en kickboksingtrening i praksis
Vi pleier først å varme opp med teknikkøvelser. Dette er ofte parrøvelser som er designet for å øke kroppskoordinasjon, reflekser, og forståelse for «kickboksinggamet». Etter oppvarming gjør vi øvelser for å forbedre oss. I kickboksing følger vi ikke et pensum, så øvelsene er individuelt tilpasset.  Vi varierer hvem som går mot hverandre i sparring, men tar hensyn til erfaring og nivå. 

Konkurranseteam
Om du ønsker å konkurrere kan du henge deg på vårt competition team som består av ca 8 deltakere.

Slik blir din første trening
Du som er ny og ikke har eget utstyr kan låne det du trenger av oss. Vi har tilgjengelig låneutstyr i de fleste størrelser. Du får utlevert hansker og leggbeskyttere til din prøvetime og vi kommer til å ta godt vare på deg.  Du bør ta med egen tannbeskytter, eller eventuelt kjøpe en av oss i resepsjonen til 50kr. Vel møtt! 

Møt Lakxsan og David
instruktører i kickboksing

Hei vi heter Laksan og David og er instruktører i kickboksing her på Ryen Kampsport. Du vil enten møte en av oss, eller begge to samtidig på kickboksingtimene. 

Om du er ny og skal på din første trening kan du gjerne huke tak i en en av oss før timen så hjelper vi deg med låneutstyr.