Brasiliansk Jiu Jitsu

Intro. 
Her på Ryen Kampsport har vi fellestimer med alle nivåer. Når du starter hos oss ruller du derfor med folk som også er nye som deg, flinke og de virkelig gode. Om du skal starte eller akkurat har startet er dette bra ettersom vi pleier å hjelpe hverandre under treningene til å bli bedre. på trening er ingen egoister og det er vanlig kotume at de flinkeste fører deg opp til et høyere nivå forhåpentligvis hver gang du kommer på trening. Dette er en essensiell del av hva som gjør Brasiliansk Jiu Jitsu og generelt alle kampsporter så unikt når det kommer til det sosiale aspektet. 

På matta møter du andre med ulik bakgrunn og erfaring. Felles for alle du møter hos oss er at det er hyggelige folk med et stort smil rundt munnen på hver trening. 

Slik foregår treningene i praksis.
Hver økt starter med oppvarming og går over i teknikktrening. Vi avslutter gjerne med noen runder sparring hvor du kan rulle mot folk på alle nivåer.

Slik blir din første trening. 
Hos oss er du alltid velkommen på besøk eller på prøvetime. For deg som er ny og ikke har eget utstyr så kan du låne det du trenger av oss, da vi har låneutstyr i de fleste størrelser

Møt Petter Kleven
instruktør i BJJ

Hei jeg heter Petter Kleven og er intsruktør i BJJ her på Ryen Kampsport. Etter å ha drevet med BJJ og forskjellige bryteformer som grappling i snart 25 år håper jeg at jeg klarer å lære deg fort opp til å bli trygg og god på rekordtid. 

Når du kommer på prøveuke kan du gjerne huke tak i meg før treningen starter så sørger jeg for at du får utlevert GI til treningen. Tannbeskytter kan du kjøpe i resepsjonen for 50 kr. 

Vell møtt til trening i Brasiliansk Jiu Jutsu.