Brasiliansk Jiu Jitsu


Vi har fellestimer med deltakere på alle nivåer i BJJ. Når du starter hos oss trener du derfor med folk som er nybegynnere, erfarne og de som virkelig er gode. 
Vi hjelper hverandre under treningene til å bli bedre. Vi trener som et lag og det er vanlig at de flinkeste fører de nye opp til et høyere nivå gjennom å gi tilbakemeldinger. Dette er en essensiell del av hva som gjør Brasiliansk Jiu Jitsu og generelt alle kampsporter så unikt. 

På matta møter du utøvere med ulik bakgrunn og erfaring. Felles for alle du møter hos oss er at det er hyggelige folk med et stort smil rundt munnen på hver trening. 

Slik foregår treningene i praksis
Hver økt starter med oppvarming og går over i teknikktrening. Vi avslutter gjerne med noen runder sparring hvor du kan rulle mot folk på alle nivåer.

Slik blir din første trening
Hos oss er du alltid velkommen på besøk eller på prøvetime. For deg som er ny og ikke har eget utstyr så kan du låne det du trenger av oss. Vi har låneutstyr i de fleste størrelser

Møt Petter Kleven
instruktør i BJJ

Hei, jeg heter Petter Kleven og er intsruktør i BJJ her på Ryen Kampsport. Etter å ha drevet med BJJ og forskjellige bryteformer som grappling i snart 25 år håper jeg at jeg klarer å lære deg å bli en trygg og god utøver. 

Når du kommer på prøveuke kan du gjerne huke tak i meg før treningen starter, så sørger jeg for at du får utlevert nødvendig utstyr. Tannbeskytter kan du kjøpe i resepsjonen for 50 kr hvis du ikke har det selv. 

Vel møtt til trening i Brasiliansk Jiu Jutsu!